Låt dem ligga i cirka 25 minuter för att dra ut vätskan (som är besk). Strö riven mozzarella över gratängen och ställ den i mitten av ugnen (175 grader) i cirka 30 minuter eller tills osten har fått en fin gyllene färg. 30 minuter eller
25 minuter. 5 minuter. 10-15 minuter tills mozzarellan smält och fått en gyllenbrun färg. Du kanske gillarFänkålsgratäng med västerbottenost och kalkonbiffar med grönkålBlomkålstabbouleh med lammfärsspett och myntayoghurtÄggwrap med skagenröra och grönsakerSaffransmoothieMiniomeletter med vegetarisk skagenröra 3 små aubergine
Vänd och grilla andra sidan i en minut om du vill ha köttet lättstekt. Riv vitlöken fint, blanda med den mindre mängden salt och äggulor i en hög och smal bunke
Stekt strömming och rotfruktsmosDag 21. Tänk vad en månad går fort. Har under januari gjort utmaningen Paleo 30 dagar, ren och naturlig mat som är 100% Paleo - det blev en god start på 2013
Grädda på ett non-stick grillnät (men utan bakplåtspapper) på galler strax över mitten av ugnen i ca 10 minuter. Grädda sedan de färdiga pizzorna i 225 grader, strax över mitten på ugnen i ca 7-8 minuter
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
En av mina nya frukostfavoriter är kokosgröt. Extra god blev gröten eftersom äggen kom från glada hönor som sprätter runt i lantlig miljö hos min arbetskompis H
Detta recept/tips är lite Paleo-inspirerat och jag kallar det för Mini kyckling sliders. Ursprungligen är det en liten hamburgare men kan även göras som mini-smörgåsar som kan ätas som tilltugg, förrätt eller huvudrätt
Idag är förhoppningsvis sista dagen med plugg. Jag håller på att skriva på en restuppgift till skolan. När denna är inlämnad och klar kan nedräkningen mot examensdagen börja