En mycket trevlig kväll blev det igår med god mat och dryck, mycket prat, och lekande barn tills två av dem däckade i ett rum och våra två kom och satt hos oss i soffan en stund innan vi cyklade hemåt
Ärtskotten jag planterade för en tid sen har vuxit till sin fulla längd och är nu perfekta att ätas. Gröna långa och dekorativt fina tycker jag och smakar väldigt friskt och gott
Sätt ugnen på 225°. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem. Salta och peppra lätt. Lägg 1 tsk färskost på varje filé och rulla ihop dem
Ett gäng kompisar på besök på fredagen. Önskemålet var fisk och valet föll då på hälleflundra. Till denna fina och köttiga firre serverades grön sparris, brynt smör och rikligt med pepparrot
Måste dela med mig av vår goda lördagsmiddag. Oxrullader i krämig sås, så himla gott. Viktigt här att man låter rulladerna koka sig tillräckligt möra i buljongen innan man tillagar såsen, torrt kött är inget gott