Ni har väl inte missat att det är fettisdagen i morgon. Själv gillar jag semlor men kan ibland tycka att det blir alldeles för mycket bröd och för mycket grädde
Vegetariskt kan vara så mycket mer än bara salladsblad och quornfärs. Denna vegatariska halloumistroganoff är en riktigt god vardagsrätt som är klart jämförbar med köttvarianten
I dag tipsar jag om lite enkel plockmat bestående av krispig smördeg fylld med krämig gorgonzola. De små smördegspuffarna passar fint till såväl festliga tillfällen som en helt vanlig myskväll
Dessa söta Cake Pops med smak av oreokakor har blivit nya julfavoriter här hemma. Jag låter alltid mina stå i frysen i cirka 15 minuter och tar sedan ut dem en och en för att doppa i den smälta chokladen
Detta recept ger de i mitt tycke allra godaste och saftigaste vaniljbullarna. Tricket är att använda rikligt med fyllning, alltid använda äkta smör, bearbeta degen ordentligt och inte använda för mycket mjöl – degen ska fortfarande vara något kladdig innan jäsning
Pärs danska rågbröd med solros- och pumpafrön. Detta bröd kräver en hel del passiv tid men belöningen blir så mycket större när du väl kan plocka ut det rykande, väldoftande och nygräddade brödet från ugnen
Jag fullkomligt älskar snittar, att göra snittar och inte minst att äta lite för många snittar…Dessa goda och fräscha laxsnittar med citronkräm är förövrigt extra svåra att hålla sig ifrån
De här små snickersbitarna är favoriter hemma hos oss. Krämigt jordnötssmör som får smälta samman med krispiga cornflakes och slutligen toppade med ett lent chokladtäcke med smak av daim
Denna kladdkaka är helt underbar med fräscha smaker av mint och jordgubbar. När du skär upp den är kakan kladdig i mitten och du möts av lager med smält choklad och After Eight