Jag äter mer och mer vegetariskt. Det har blivit så när jag står i charkdisken och ska välja. Jag vet inte vad jag vill ha och jag vet inte om jag vill ha
Meatless Monday. Idag blir det piroger, med lite fuskhjälp. Jag tycker det är så nimt med färdig smördeg att jag i princip aldrig gör egen från scratch (speciellt inte nu med två små
Chocolate chip cookies. 4 februari 2015, 12. 00Magiska mindre varianter på den älskade chokladkakan rörde jag ihop igår kväll och det blev en som sagt mindre och sprödare variant av originalet med nästan en liten hint av havreflarn i smaken, mums
Västerbottenpaj. En klassiker som räddar festen. En av de bästa pajerna som finns är Västerbottenpaj. Helt underbar till allt från midsommarlunch till kräftskiva eller julmiddag och fullkomligt oumbärlig på alla typer av bufféer och vickningar
Det här är receptet på mina vanilj cupcakes som jag brukar använda rätt så ofta. Jag älskar att använda vaniljstång i nästan alla mina bakverk men har man inte det funkar det bra med att använda vaniljsocker av god kvalité
Hej på er. Jag måste bara säga att jag älskar mina fredagar. Jag slutar skolan tidigt, vilket gör att jag har massvis med tid för bakning, som är såååå jäkla roligt
Ska du bjuda vänner eller familj på 3-rätters i helgen, eller kanske bara ha lite extra familjemys. Då har jag ett snabbt och fräscht recept på cheesecake i glas
Vem älskar inte en härlig krämig och len pannacotta. Vem älskar inte dajm. Varför inte slå ihop dessa så får ni en oslagbar efterrätt, som garanterat kommer att gå hem hos gästerna (och er själva
Testade att baka en chokladkaka med toscatäcke ur Hembakats senaste nummer. Sååå god den var. Riktigt mjuk och saftig chokladbotten med ett knäckigt och segt täcke med tosca