Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. GI-knäckebröd. Gott nyttigt och glutenfritt fröknäcke. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Snart fredag och jag påminner om denna drömgoda morotskaka som är bakad på mandelmjöl. Mandelsmaken ihop med morötterna passar perfekt och kakan blir otroligt saftig och god med lätt kryddig smak av kanel, kardemumma och ingefära
Sockerberoendet är farligt högt så här efter jul. Dags att försöka byta ut sötsakerna mot något lite nyttigare, vilket är lättare sagt än gjort… Dessa frökex, från Caroline med bloggen ”Älska att baka”, har blivit en favorit under hösten
Skär upp mozzarellan och lägg på brödkakan. Hacka oliverna grovt och lägg på brödet. Knåda ut degen till en 1,5-2 cm tjock brödkaka. Placera brödet i mitten av ungen och grädda till fin färg, ca 20 min