Under påskhelgen lagade jag en fin lammstek som marinerades ett dygn före tillagning i ugn. Marinaden av färsk rosmarin, vitlök, olivolja och citron förhöjer smaken av lammsteken och köttet blir riktigt mört och gott
För att göra den här linsgrytan utgick jag från två olika recept på indonesisk fläskgryta. Jag ändrade och trixade lite med recepten för att göra grytan vegetarisk och för att anpassa den efter vår smak
Jag har länge gjort en slags fuskguacamole med creme fraiche i, som förvisso är svingod (fråga min bästis bara), men ibland vill man ju uppdatera sig och när jag hittade en påse riktigt fina (och ekologiska – hurra
Lamm. Mmmm, jag älskar lamm och undrar varje gång jag äter det varför jag inte äter det oftare. -) Lammbog är fantastiskt gott att tillaga, kolla tex in det HÄR receptet
Tonfisk i currysås. Hej och god eftermiddag mina vänner. Hoppas ni fått en bra start på denna veckan. Själv började jag med ledig dag igår, och idag har jag bara en halvdag vilket innebär att jag och barnen fick mysa idag på morgonen också