Bena ur kycklingen och skär köttet i bitar. 11 grillad kyckling. 12 msk kycklingfond. 1Blanda ner kyckling, crème fraiche, grädde, vatten och kycklingfond
4 4 port äggnudlar 2 röda paprikor 2 vitlöksklyftor 1/2 purjolök 600 g kycklingfilé 2 msk matolja 1 msk curry 1 msk strösocker 400 ml kokosmjölk 3 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) salt och peppar 1 lime Lägg till i inköpslistan
Bena ur en grillad kycklingen och dela de i mindre bitar. Lägg kycklingen i pajskalet och fördela strimlad rå purjolök o baconet, sparrisbitarna( men spara knopparn) över kycklingen
Skär kyckling i bitar. Fräs kyckling och lök i jordnötsolja tills de fått färg. Tillsätt salt, chili, farinsocker, soja, kycklingfond, pressad citron, jordnötssmör och kokosmjölk