När man serverar drinkar on the rocks är det fint med stora isbitar som inte smälter så fort. 1 drink. 4 cl gin 2 cl cointreau 1½ cl pressad citron Skaka alla ingredienser med is i en shaker och sila upp i ett glas
Blanda alla ingredienser i en shaker och fyll den med is. Skaka tills drinken blivit kall och sila upp i ett isfyllt glas (förslagsvis ett Hurricane-glas)
Det här afrikanska stekpannebrödet är jätteenkelt att baka. Det innehåller ingen jäst, och har därför ingen jästid, vilket gör det till ett snabbakat bröd
Huvudingrediensen i denna gyllene dryck är gurkmeja, något som länge använts inom Ayurvedisk medicin och Indisk matlagning för dess många hälsofrämjande egenskaper
Rabarber är min bästa kompis i köket, den är så mångsidig och fantastiskt god. Jag har två plantor i min trädgård och när jag skördat för sista gången för säsongen känns det alltid lite ledsamt
Flädersaft går att göra på både fläderbuskens blommor och bär. Blommorna slår ut tidigt på sommaren och växer som små små vita blommor i klasar på buskarna
När mamma och pappa kom över sist fick jag en hel hög med härliga rabarberstjälkar. Underbart. Jag tänkte nog göra som förra året, baka något sött och sen göra saft av resten