Äntligen är det säsong för färskpotatis. Jag älskar färskpotatis. Denna plåt laddad med färskpotatis, sparris och champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
Sätt ugnen på 125°C. Grovhacka cashewnötterna och rosta dom sedan tillsammans med pumpakärnorna i en torr och het stekpanna ett par minuter tills de får lite färg
Skär filéerna i bitar och bryn dem lite i en stekpanna. Lägg sedan över dem i en ugnssäker form. Fördela broccolin i mindre bitar och sprid ut både dem och champinjonerna över kycklingen
TO DIE FOR pastagratäng med kyckling och curry. Så himla god. Det är den perfekta rätten att bjuda på om man ska bjuda många på middag, dubbla mängden på allt så har du en stor plåt att servera
Äntligen ser vädret ut att bli lite bättre, idag har det varit sol nästan hela dagen. Det sedvanliga handlandet på lördagsförmiddagen har det blivit, kanske är jag lite konstig men jag tycker att det är kul att handla mat
Nyttig chokladmousse. Agnes har hittat på att vi ska hålla oss sockerfria maj ut. Hmmmjaaaaeeh. Vi hakar på och så får vi väl se vart det hamnar till slut
Ja, då var helgen över igen för denna gången. Vi hade en relativt lugn helg, den som hade mycket att göra var våran dotter Isabella som hade kalas att gå på både lördag och söndag
Den senaste tiden har jag haft fullt upp i skolan och har därför inte kunnat eller haft så mycket inspiration till matlagning här hemma, därmed har jag inte heller haft så mycket nytt att dela med mig av på den fronten
I går hade vi några vänner här som vi bjöd på mat. Till förrätt bjöd jag på fyllda champinjoner och till varmrätt köttfärsbiffar och till efterträtt citronglass
Hittade denna recept på matplatsen och tänkte varför inte testa den. Dock gjorde jag om receptet lite. La vanlig lök istället och minskade på vattnet och buljong och la mera grädde och creme fraiche
1. Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. 2. Vispa samman de andra ingredienserna. 3. Häll vispet över kotletterna och grädda i ugn, 225 grader i ca 45 minuter