Blanda crème fraiche, keso och majonnäs. Skala äpplet och skär tillsammans med gurkan i tärningar. Lägg i allt i kesoblandningen och blanda i burken med ananas, ta gärna lite spad från ananasen också
De här är så himla goda. Så det är bara att ni sätter igång och bakar. -). Glöm inte att låta bottnarna torka 30 minuter innan de gräddas för annars flyter de ut
Nu under julledigheten har jag passat på att baka ett par saker jag har varit riktigt sugen på. Jag har haft ett sug efter biskvier eller Sarah Bernardt, så det blev det till att göra
För min del har verkligen långkokstiderna börjat. Men det är så smidigt att låta kött puttra på låg temperatur på spisen eller i ugnen medan vi gör andra saker
Ibland blir glassen alldeles extra god, all glass är god men ibland blir det något extra, just denna ananassorbet är en sådan glass, kanske beror det på att jag tokgillar ananas
Den här kakan gjorde jag till min studentfest och det var många som bad mig lägga upp receptet här. Jag gjorde fyrdubbel sats och gjöt kakan i en träram med måtten 34x40cm