På tal om agar agar pulver (som jag använder istället för animaliskt gelatin i mina bakverk) så släppte Khoisan tea sin egen agar agar för ett par månader sen
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det är verkligen en stark trend, vilket man kan förstå då det är bra både för miljön och för plånboken
Pannacotta-fyllningen är som alla mina andra recept gelatinfri. Sommaren är verkligen pajernas årstid med alla sötsyrliga bär och frukter som blir perfekt att fylla pajerna med
Så jag förkokte mina pastaplattor ½-1 minut innan jag fyllde dem och då gick de att rulla så fint. Jag har en vegetarisk rätt som är återkommande hemma hos oss fast i olika skepnad
När vi åt apelsinmarinerad laxfilé så hade vi crushed potatoes till. Ett jättegott tillbehör. Du kan koka "nya" potatis eller så använder du dem som blev över från dagen innan
Först vill jag passa på att gratta Lakers till finalplatsen, så kul. Hoppas så klart på SM guld. Jag fortsätter att lägga ut recepten från buffén och idag är det en krämig sallad med bla haricots verts och ädelost i
Först vill jag önskar alla läsare en riktigt bra Valborg. Ikväll ska vi ha gäster och det ska grillas. När man grillar vill man även ha fräscha tillbehör och ett av dem som vi ska äta ikväll är en tomat och löksallad med mozzarellaost
Ikväll när vi grillade så gjorde jag en sallad till med ruccola, jordgubbar och grillad halloumi. Ringlade över crema di Balsamico och stödde över lite flingsalt
En fräsch sallad är alltid gott när det är varm ute. Barnen tycker mycket om pastasallader av olika slag och denna gången gjorde jag en pastasallad med varmrökt lax