Det är bara en dag kvar till julafton, dan före dopparedan. För att fira det ska ni nu få ta del av receptet på den andra sortens julgodis jag gjort i år
Ett tips för att rädda maten efter jul är att planera sina inköp, att inte köpa julmat av tradition utan utgå från vad man faktiskt gillar och kommer äta upp
I år bakade jag lussekatter utan kesella och de blev minst lika luftiga, saftiga, mjuka och goda. Delvis tror jag att det beror på att jag använde rumsvarmt smör istället för smält
En av godisarna jag ville bjuda på till jul var hemgjorda Bounty. Bountykakor. 2016-01-25, 20. 00. Det går snabbt att göra dom och goda blir dom, mina brukar bli lite kladdiga i mitten och det är så jag vill ha dom
Ligger ni för ankare efter all julmat, eller har ni hunnit hämta er något så när, är ni trötta på julmaten eller äter ni rester från julbordet fortfarande
Glöm det där med att köpa pepparkaksdeg. Att göra egen deg till pepparkakorna är enklare än du tror. Allt rörs i ihop i samma gryta på spisen och sedan får degen stelna i kylen