Det här är min tolkning på den gamla klassikern kålpudding. Grädda i mitten av ugnen ca 45 minuter, ta ut när färsen är genomstekt (beror på ugn och form)
Skär broccolin i mindre bitar och stek dem hastigt tillsammans med bönorna i lite olja. Lägg kycklingbitarna på en bakplåtspappersklädd plåt och stek mitt i ugnen ca 20 minuter, innertema ca 70 grader
Så där ja, där har du det färdiga resultatet upplagt på tallriken så stiligt det bara gå att lägga upp när hungern pockar på och dagsljuset är på minussidan
Skala rotfrukterna och skär dem i mindre bitar. Rosta i ugnen ca 30-40 min. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn biffarna på medelhög värme ca 1 min på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta. Lägg ner biffarna i såsen och låt dem sjuda i ca 10 min
Sätt formen i ugnen och gratinera ca 20 minuter (ytterligare 10 minuter om du använder fryst fisk). Rätten kan göras med färsk eller fryst torskfilé - om du använder ett fryst block låter du fisken halvtina först