Jag trodde aldrig att jag skulle ha ett vegansk recept på persiska kebab kobideh på bloggen. Hummus Muhammara Ezme Baba ganoush Missa inte min veganska matsedel- du hittar den HÄR
1. Värm ugnen till 200 grader. 2. Sötpotatis. Skala och tärna sötpotatisen. Skala och riv vitlök. Blanda samman på en plåt med olja och salta efter smak
I helgen gjorde vi Moussaka. Det är så himla gott och man undrar varför man inte gör det oftare. Men tyvärr hade de ingen aubergine på ICA så det fick bli zucchini istället
Jag har sagt det innan och jag säger det igen - halloumi tillhör inte min favoritost, kanske mest på grund av att den har tagit över förstaplatsen från svamprisotton när det kommer till vegetariska alternativ på många restauranger
3 dl bulgur (couscous är ett alternativ)6 dl vatten1 1/2 grönsaksbuljongtärning3 paprikor, gula och röda2 stora rödlökarca 400 g squash, gärna små fasta250 g körsbärstomater100 g rucolasallad