För att göra en riktigt god asiatisk sås gäller det att våga experimentera så det passar din smak. Asiatiskasåser ger mycket god smak till wok, vårrullar, kött, kyckling, fisk och skaldjur
Ju längre blötläggning desto lenare sås. Börja redan dagen före med att lägga cashewnötterna i blöt. Jag har haft mina i blöt en och ett halvt dygn och jag bytte vatten ett par gånger
Friterad kyckling (KFC-style) med honung och currysås. Trattkantarellsås. Servings. 4. Cook Time. 15 Min. Surkål med chimmichurri, rökt sidfläsk och äpple
De här två såserna, en varm och en kall är helt underbara till röbets och blomkålsbollar. Men de funkar också som två piffiga såser till en rätt som du vill göra lite mer intressant eller som extra smakhöjare till en Indisk rätt
Vi fick en sådan smaskig sås, eller dipp, på ICAs grillevent häromveckan. Den passar till så mycket, som dipp till grönsaker och korv eller som god sås till diverse grillat
Till det åt vi potatisgratäng, rödkål och såsen nedan. Godaste såsen till kalkon5 dl vatten2 hönsbuljontärningar3 dl gräddelevern från kalkonen3-4 msk svartvinbärsgeléca 1 dl stekspad från kalkonen1 tsk fransk senap1-2 tsk sambal1 tsk soja(redning)Koka levern i vatten och buljontärning
Här får ni ett recept på en jättegod tacosås som jag fick av en gammal kollega till mig. När ni väl äter denna sås så kommer ni inte vilja ha gräddfil mera