3 gelatinblad. 3 ägg. 1 dl socker. 1 citron – saft och skal. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Separera äggen och vispa gulorna med sockret tills det blir luftigt
ugnsgrillad lammentrecote med marinerad paprika, potatiskaka med aubergine och mozzarella, sås med soltorkade tomater och kalamataoliver samt som lite dekoration lite färsk spenat vänd i olivolja, havssalt & svartpeppar
Jag vill verkligen visa er desserten jag gjorde inför nyår. Nyår bakelsen. 2018-01-10, 21. 01. Hörni. Jag vet att det står rätt tomt här, men ibland så lyckas jag hitta tid och uppdatera er
Nyårsafton närmar sig och förväntningarna är som alltid höga, godaste maten ska serveras i vackraste klänningen, finaste champagnen ska drickas med de bästa vännerna och man ska vara på sitt allra soligaste humör
tomat. Dessa går att äta antingen som huvudrätt eller som tillbehör till t ex kött. Har ni inte bestämt vad ni ska äta till varmrätt på nyårs, kommer här några tips
Rulla ut smördegen på en bakplåt eller i en ugnssäker form och nagga den ordentligt. På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt
Lägg ut skinkan omlott på plasten och täck med soltorkad tomatkräm, smulad fetaost och basilikablad. Lägg ut skinkan omlott på plasten och täck med soltorkad tomatkräm, smulad fetaost och basilikablad