Kaffe i dessert. Jag var lite skeptiskt till det här med att ha kaffet i desserten. för när jag gjorde den här desserten häromdagen blev jag helt mållös
Oj vilken härlig dag vi har vaknat till här nere, hösten visar sej absolut från sin bästa sida och vi ska så fort som möjligt stassa oss i varma kläder (för kyligt är det) och ge oss ut för att njuta och lapa sol
1,5 grädde (vispad)4 dl cremefraiche (två burkar)200 gr smält choklad(vit marabou)Skalet av en citron( tvätta citronen och riv)Blanda ihop detta till en slät smetHäll upp i glas och in i kylen
Den här desserten gjorde jag till nyår. Desserter. 15 Jan. 06. 53. Dessert. 0kommentarer. Det är en mörk choklad pannacotta och en passionsfruktpannacotta
Chokladmousse. Tror nog att det kan vara den smartaste efterrätten som finns. Det går fort att göra och några få ingredienser som grädde och choklad är det enda som behövs