lök, tonfisk, svamp, grönsaker, kronärtskocka, salami, skinka, olika sorters ost mm. God fortsättning. Jag hoppas att ni fått ett bra avslut på året som lämnat oss och att ni nu ser framåt till det år som väntar oss i positiv anda
Att göra själv sina proteinbollar eller -bars är roligt och billigare än att köpa från affären. Jag har sedan jag köpte vitafiberpulver gjord mina egna proteinbarer och det är roligt att testa olika smaksättningar
En riktig favorit hemma hos oss är sandwich och med tanke på att jag äntligen hittade ett recept på glutenfri sandwich förra året (Här) så kan hela familjen njuta av denna goding
Ååå vad jag blev sugen på crêpes för någon vecka sedan, så när jag gjorde pannkakor häromdagen så gjorde jag några extra för jag visste att jag ville göra crêpes
rivenost (gärna någon mer lite mer smak som emmental). Smält smöret i en stor kastrull (resten av ingredienserna skall rymmas dit), blanda sedan ner mjölet och blanda om
Spiskummin. Skölj squashen och dela på längden. Skrapa ur kärnor och lite av köttet med en sked. Lägg upp squash-halvorna på en plåt med aluminiumfolie och ställ in i ugnen i 175°C i ca 10 minuter
Blanda samman mjöl och matfett. Tillsätt sedan vatten och arbeta samman till en rund degboll. Blanda samman alla ingredienser till äggstanningen och häll den sedan över fyllningen