Brytbröd med parmesanost. Du behöver25 g jäst2 dl mjölk1/2 dl olivolja2 dl parmesanost1/2 tsk saltca 6 dl vetemjöl specialPenslingÄggVallmofröGör såhärLös upp jästen i lite av mjölken i en degbunke
Det är få saker som är så gott som scones. Förra helgen snodde vi ihop scones på morgonen och det är något visst när de kommer ut, rykande heta, ur ugnen och när man sen bryter upp dem och den här fantastiska smördoften slår emot en
Äntligen börjar vi se ljuset i tunneln efter den här extrema sjuksäsongen. Något maken kanske inte skulle hålla med om eftersom han ligger hemma med feber just nu
lördag, den 8 april 2017, kl. 17. 00. Kuvertbröden från himlen. Hej min vän. Hur mår du. Detta är ett tidsinställt inlägg å just nu befinner vi oss på en överraskningsfest i Härnösand för faster Pia 60 år å farbror Peter 70 år
Eftersom detta bröd är ganska sött så det är väl inget bröd som man ska äta varje dag direkt, men då och då tycker i alla fall jag att det är okej att käka ett lite sötare matbröd bara för att det är gott