Ikväll ska jag äta julbord för första gången i år. Känns lite tidigt men det blir bara två julbord innan det bästa av dom alla, hemma hos mamma o pappa i Göteborg
Jamaican jerk chicken, är vanligt förekommande i Karibien. Givetvis ska kycklingen egentligen grillas, långsamt & länge, men nu blev det en variant i ugnen i stället
Filéa fisken och lägg ben och huvuden i en gryta med kallt vatten. Skiva löken vitlöken och potatisen och lägg ner i grytan tillsammans med persilje- och dillstjälkarna, lagerblad, timjan, vitpeppar och salt samt den skalade potatisen
Gör så här. Koka upp lök och vitlök med rödvinsvinägern tills vinägern kokat bort. Låt svalna. Lägg alla ingredienserna i en bunke och vispa (med elvisp) till ett jämt smör
Här är en ny rätt som jag har lagat några gånger nu och som är riktigt god tycker vi i den här familjen så nu är det dags att dela med sig till er bloggläsare
Det här är första gången som jag ger mig på ett par tonfiskkotletter. Jag har ätit det på restaurang en gång, totalt misslyckat, och tänkte att jag kunde göra det bättre
Den här rätten är lätt och snabblagad och framför allt väldigt god. Krämig kyckling med alla mina favoritsmaker såsom vitlök, soltorkade tomater, oliver, grädde och fetaost
Jag hade totalt glömt bort hur gott det är med Crêpes. Jag åt en vegetarisk buffé för någon dag sedan och där fanns goda vegetariska crêpes som var grymt goda
Skär köttet i grytbitar, salta och peppra. Bryn bitarna i gryta med smör och olja. Skär grönsakerna i 2–3 cm stora tärningar och blanda ner i grytan med kryddor och köttet