1. Ta ut och tina laxen. 2. Potatis. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 3. Citrongräddsås. Koka upp grädde, fiskfond och timjan i en liten kastrull och låt det sjuda ca 5 min
I dag i Varbergs Posten har jag fått äran att vara med på ett litet hörn. Jätteroligt tycker jag. I repotaget finns ett recept på en gryta - En kreolsk gryta där så många smaker möts
Kolakladdkaka med blåbär. 4 juni 2016, 18. 11. Hej. Hoppas ni har haft en härlig lördag så här långt. Vädret har ju bjudit på både åska och regn idag, men nu skiner solen igen så snart blir det kvällsrunda med hundarna
Baljväxter är något som många av oss skulle må bra av att äta mer av. Nu när vi närmar oss slutet av januari och matbudgeten kanske börjar sina kan man också motivera sig med den aspekten att det faktiskt är billig mat
Meen hallåå, vilka underbara sommardagar vi haft här på västkusten. Wow. Det har varit så varmt jag ätit flera av mina middagar ute, det känns så otroligt lyxigt eller vad tycker ni
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Tillbehör. Skala potatisen och koka i saltat vatten. 3. Fisk. Lägg fisken i en ugnsfast form och krydda med salt och peppar