Får jag denna fredag fresta med ett recept på morotsmuffins. Muffinsen är smaksatta med kanel, kardemumma och en gnutta ingefära vilket enligt mig ger exra höstkänsla
”Nicecream”-time. Vilodag idag efter en härlig helg med uppmärksamhet kring bägge böckerna ”Sju steg till ett friskare jag” och ”Laga Glutenfritt” på bokmässan i Göteborg
Hej på er. Nu har jag testat ännu ett gott recept på sötsaker. Då jag tycker om att experimentera och testa nya, nyttiga recept i köket så var detta ett måste för mig som är galen i choklad
Ischoklad är väl det julgodiset som blir allra godast genom att göra det nyttigt. Byt det ohälsosamma kokosfettet i silverförpackning mot ekologisk kallpressad kokosolja och ersätt blockchokladen mot riktig 70% mörk choklad
Sockerfritt julgodis i form av marsipanpraliner. Busenkla att göra - det krävs endast 4 ingredienser. Och lika lätta att äta som att baka, de är nämligen magiskt goda
Chiajordgubbsylt. Tina jordgubbarna och rör ihop med chiafröna. Mosa lätt och låt stå i en halvtimma tills chiafröna har gett jordgubbsylten en tjockare konsistens