Låt koka i ca 5minuter, smaka av om det behövs mer senap. Idag visste jag bara att det skulle bli kyckling till middag men inte vad jag skulle göra med den, men efter lite googling så hittade jag på ett recept på ica
Nu blir det goda snittar som passar bra till både mingel, förrätt eller buffé. Strö dem jämnt över philadelphiaosten och toppa med salladsbladen(jag brukar dra sönder dem i mindre delar)
Grädda sen i ugnen i ca 15-20 minuter (tills dom har fått lite färg). Även om det är lite fattigt nu innan barnbidrag och lön så kanske man vill unna sig nån god efterrätt
Låt småkoka 3 min. In med kycklingen i 15-20 min. Krämig och god kyckling gratäng blev det idag. Den är väldigt enkel att göra och går snabbt att förbereda
Det är lite sting i denna och tänk på att smakerna kommer fram mera dagen efter, så vill du ha den lite mildare minska på sambal oelek och börja med hälften av det receptet säger eller uteslut den helt