Misslyckades totalt med att göra timbaler men det var jättegott, barnen mumsade och åt dom med. } } 4 person(er) Ingredienser 4 st kycklingfiléer1 msk japansk soja1 msk sirap0,5 dl chilisås av ketchuptypTimbal2 dl couscousgryn2 dl grönsaksbuljong0,25 st purjolök0,5 st röd paprika0,5 dl majskorn2 dl ost, riven 1 krm salt0,5 krm svartpeppar1 msk ev matolja TillbehörCreme fraiche paprika & chili (finns färdig)Tillagning 1. Pensla 4 timbalformar med olja, fyll dem med couscoussalladen och tryck till så att grynen packas. Värm timbalerna i mikron på full effekt 1-2 minuter, tills osten smält och stjälp upp direkt
Har man inga kakmått kan man göra timbaler i plastmuggar. Skålla tomaterna genom att doppa dem snabbt i kokhett vatten, skala och skär dem i små tärningar (ca 5 mm)
Det blev en typ av timbal eller jättekåldolma med dessa ungefärliga ingredienser, som fanns hemma. Min amerikanska receptsamling från tidigt 1900-tal lämnar mig ingen ro
Det här brödet bakar jag ofta nu när jag vill ha ett gott och lättbakat bröd. Hanterar fortfarande en hel del smärta så försöker göra recept som inte kräver så mycket hantering