Sill, röror

Sill, röror

  • 14 Recept
Gubbröra

Gubbröra

Koka upp äggen och sätt kastrullen åt sidan med locket på 9–10 minuter beroende på storlek (de ska bli hårdkokta)
Gubbröra med rökt lax

Gubbröra med rökt lax

Skala potatisen. Skär potatis och lax i små tärningar. Skala och hacka äggen.  . Blanda ihop crème fraiche, gurka, gräslök och rom
Krämig gubbröra

Krämig gubbröra

matjesfiléer, tärnade (eller ansjovis om du föredrar det). 1potatisar, kokta och tärnade. 1ägg, hårdkokta och tärnade
Gubbröra

Gubbröra

100-150 gram avrunnen ansjovisfilé, en burk. 14 hårdkokta ägg, hackade. 13 msk dill, finhackad. 10,5 rödlök
Krämig gubbröra med Grana Padano

Krämig gubbröra med Grana Padano

2 ägg 4 potatisar 80 g ansjovisfilé 2 msk färsk gräslök, finhackad 2 msk färsk dill, finhackad 1 dl crème fraîche 1 dl majonnäs 50 g Grana Padano, riven salt svartpeppar
Gubbröra med purjolök och senap

Gubbröra med purjolök och senap

Gubbröra med purjolök och senap   1. Låt ansjovisen rinna av och grovhacka den. Spara spadet till smöret till abborren
Klassisk gubbröra

Klassisk gubbröra

Ingredienser Portioner. 4 2 kalla hårdkokta ägg 4 medelstora kalla kokta potatisar 100 g ansjovisfiléer 2 msk finskuren gräslök 2 msk finskuren dill 1 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar salt och svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Snapas matjesill med forellrom

Snapas matjesill med forellrom

Blanda sill, rödlök och dill med gräddfil, crémefraiche och majonnäs. Dela sillen i mindre bitar och låt rinna av i en sil