Hej fredag och hej sol. Jag ääälskar fredagar. Man har hela helgen framför sig och jag filurar på vad man ska hitta på för nåt gott som man ska fylla bloggen med kommande vecka
I början av sommaren hade vi en liten fest och du bjöds det på en buffé och jag skrev att det skulle komma några smaskiga recept från vår lilla sommarfest
Snart är det fredag igen. Har ni börjat ladda upp inför helgen. Har ni nå roliga planer framför er. Jag tänkte komma med två goda tips att börja helgen med
Perfekt tilltugg eller som förrättIngredienser. KrustaderIshavsröraRöd eller Svart kaviarDillGör så härTa krustaderna och fyll dem med ishavsröra och toppa med kaviar och dillEnkelt och såååå gott
Servings. 4. Cook Time. 15 Min. Salmalax med flower sprouts, basilikarisoni och brynt citronsås. Yield. 8st. Vegetariska miniburgare med blue cheese, betor och citronmajonnäs
Häll av räkorna och låt all vätska droppa bort ordentligt (man kan krama ur dem lätt). Blanda räkor, majonnäs, löjrom (spara lite till garnering) och färsk riven pepparrot
Dela avokadofrukterna, ta bort kärnorna och gröp ur köttet. Mosa avokadon och hacka äggen. Blanda räkor (spara gärna några för dekorering), avokado, ägg, majonnäs och crème fraîche och smaka av med citronsaft och kryddor