Anders Eriksson, Kestad

Anders Eriksson, Kestad

  • 7 Recept
Tjocka revben i gryta

Tjocka revben i gryta

Tid ca 1,5 tim (+ tid för marinering) / 4 pers. Ingredienser. 1,5 kg tjocka revbensspjäll2 morötter2 gula lökarsvartpepparkornMarinad
Räkcocktail

Räkcocktail

Härligt frächa smaker. Kanske inte som du tänkt dig en räkcocktail men ändå supergott. I denna cocktail har vi blandat i lite exotiska smaker som du kanske inte riktigt är van vid
Räkcocktail

Räkcocktail

Igår kväll hade vi mina svärföräldrar på besök. Trots att vi bor så nära varandra så ses vi ganska sällan, så det var mycket trevligt att umgås en kväll
Lammfilé med potatisgratäng

Lammfilé med potatisgratäng

Lamm hör påsken till och den inleddes med att jag lagade lammytterfilé med potatisgratäng och en getost tsatsiki med mango
Ansjovissufflé

Ansjovissufflé

Sätt ugnen på 175 grader. Riv löken samt finhacka ansjovisen. Smält smöret i en kastrull och rör ner mjölet, späd med mjölken och låt småsjuda någon minut