Tapas

Tapas

  • 21 Recept
Pilgrimsmusslor med ingefära,chili, lime och vitlök

Pilgrimsmusslor med ingefära,chili, lime och vitlök

Efter storhandling, innebandy och städning var det dax att laga mat. Det lagades en 3 rätters meny. Pilgrimsmusslor till förrätt, laxfilé i hummersås till huvudrätt och en trippel chokladmoussé till efterrätt
Jalapenopoppers!

Jalapenopoppers!

Hej på er. Såhär i början på året tänkte jag att vi skulle dra till med ett enkelt, snabblagat och otroligt gott recept
Laxröra

Laxröra

Laxröra. Ingredienser. 2 dl hackad rökt lax. salt och svartpeppar. 1 1/2 dl naturell färskost. 2 dl crème fraiche
Elsas Kalasmat - Fetaostflarn, 16 st

Elsas Kalasmat - Fetaostflarn, 16 st

4 smördegsplattor. 75 gr fetaost. 2 msk crème fraiche. 8 cocktailtomater. 1 ägg. Örter att dekorera med. Tina smördegen och sätt ugnen på 175 grader

Srirachamajonäs

Hade jag varit troende hade jag sagt nu. “Herre Gud tack för en underbar dag och en ljuvlig måltid. ” men jag säger
RÄKOR SAGANAKI

RÄKOR SAGANAKI

 . Eftersom det var så mycket godsaker på gång i gårkväll så valde vi att testa en ny förrätt som en lättare middag
Gratinerade musslor

Gratinerade musslor

Gratinerade musslor. 0kommentarer. Pilligt men väldigt gott. Skölj först alla musslor och släng de som är öppna eller inte stänger sig då man knackar på dem

Gratinerade musslor

1. Borsta musslorna under rinnande vatten. Släng dem som inte sluter sig och dem som har sprucket skal. Skölj efter borstning i flera vatten