Finhacka tomaterna. Blanda ner tomathacketoch den rivna parmesanen. 1 förp 5-minuterssill, 420 g 150 g soltorkadetomater 1 dl grovt riven parmesanost, ca 50 g 2 dl crème fraiche salt och peppar Låt sillen rinna av ordentligtoch dela den i mindre bitar. 150 g soltorkadetomater. 1 dl grovt riven parmesanost
Häll av lagen från sillenoch skär den i bitar. Mixa basilikan, tomaterna, vitlöken och pinjenötterna. Blanda i parmesanost, crème fraiche, majonnäsochsillen i blandningen
Häll av lagen från sillenoch skär den i bitar. Tillsätt lite vit rom efter smak och tycke. Skär 1 lime i tunna skivor. Pressa 1 lime i sillagenoch blanda med sill, limeskivor, och lätt mortlad mynta. Påsk Påsklunch Högtid Påskmiddag Påskmat Påskbuffé Påskmeny SillSillinläggningSilltårtaMatjessillMatjessillstårta 1 pkt Abba Sill på 5 minuter i bit eller filé. 1msk vit rom
Ta upp sillfiléerna ur förpackningen och häll över lagen i en glasburk med lock. lagen från sillen. Blanda alla ingredienser i glasburken och låt stå i ett dygn innan servering