Nedan skriver jag in receptet som det står i appen där man tillagar i vanlig gryta på spisen, och efter det skriver jag vilka förändringar jag gjorde och hur jag tillagade gulaschen i CrockPoten
Servera med kokt potatis och grönsaker. potatis. Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Jag börjar med potatis. Skala och dela potatisen i mindre bitar. Bryn potatisen i en stekpanna och krydda den med flingsalt, citron och hackad persilja
Smaka av med salt och peppar och servera med kokt potatis och inlagda rödbetor 6 portioner. Jag tycker kalops tillagad i tryckkokare ger en mycket mer koncentrerad smak än med vanlig kokning
Servera köttet med kokt potatis och inlagda rödbetor. potatis. Koka upp vatten, salt, skalade och skivade morötter, lagerblad och kryddpeppar i en gryta eller tryckkokare
Skär kycklingen i kuber 2 X 2 cm. Hacka vitlök och lök. Häll i olivolja i tryckkokaren och hetta upp. Fräs kyckling, vitlök och lök till det fått lite färg
Ingredienser till Bolognese i CrockPotExpress. CrockPotExpress Multicooker. Som jag skrev tidigare har jag som komplement till min väl använda CrockPot även införskaffat en Crock-PotExpress Multicooker