Skiva mozzarellan och tomaterna. Lägg sedan tomat och ost Som jag gjort på bilden. 3 st tomater. 3 dl matlagnings grädde. 3 st tomater. 3 dl matlagnings grädde
Sätt ugnen på 250 grader. Skrubba potatisarna och behåll skalet på. Skiva i ca fem mm tjocka skivor. Lägg potatisarna i en ugnsfast form, som oljats/smorts
2,5 dl matlagningsgrädde. Visst har man väl ändå, äntligen, fått sommarfeeling. Solen skiner och jag sitter ute på altanen utan att frysa, kan nästan säga att det är riktigt varmt
Den här veckan börjar verkligen på topp med klarblå himmel och strålande sol. Jag tänkte därför passa på att dela med mig av det här goda receptet som jag lagade i fredags
250 g halverade körsbärstomater. Blanda pesto, crème fraîche och gräddfil. Blanda med pastafjärilarna. Lägg övriga ingredienser i en stor skål och blanda med pastan
Måndag och ännu en strålande vacker dag ute. Dagen recept är ett riktigt "rest-tips". Denna svängde jag nämligen ihop av sådant jag hade hemma i kylen, lite rester av en tidigare pastamiddag
Jag & Peter tog en liten kärlekslunch uppe på Brasserian i Skogås, alltid god mat där. Mellan min näst sista kund & min sista kund hann vi med att köpa pizza, finns inge tid för matlagning i dag och inte hade jag förberett något heller som jag brukar göra
Skämt å sido, det ska bli riktigt kul att få fira henne och ni känner ju mig vid detta laget, matnörd som jag är, så ser jag fram emot maten och fikat hemma i min mosters trädgård tillsammans med hela tjocka släkten