Fisk

Fisk

  • 4 Recept
Marit Bjørgens ugnsbakade torsk

Marit Bjørgens ugnsbakade torsk

Sätt ugnen på 180°. Skär torsken i 4 bitar och lägg i en smord ugnsfast form. Salta och peppra.  Riv ost och blanda med senap, grädde och finhackad gräslök
Bergtunga med champinjoner

Bergtunga med champinjoner

Härlig fisk som serveras med champinjoner i en gräddig sås. Vik ihop fisken efter att ha kryddat den.  Lägg fisken i en rostfria panna som är väl smörad
Spättarullader i ugn med citron- och dillsås

Spättarullader i ugn med citron- och dillsås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Spättarullader 600 gram rödspättafilé(er) 1 krm salt 1 krm svartpeppar 1 msk smör Citron- och dillsås 0,5 msk smör 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk fiskfond 0,5 kruka(or) dill 0,5 st citron(er) 1 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 700 gram potatis(ar) 250 gram broccoli 1 st salladslök(ar) Köp receptet Näringsvärde Kcal