För ett par veckor sedan gjorde jag en tårta som utan överdrift gått rakt in på min topp tre, jag tror till och med att denna tårta nu toppar min favoritlista
Då var det dags att göra en tårtatill mig själv. Vispa tills det blir luftigt och puröst. Det blev en banan och kola tårta med kolasmörkräm, kolasås och caramel popcorn
När kakan svalnat delar du den i två bottnar och gör sen en tårtbottentill på samma sätt. Vispa äggvitorna till ett hårt skum, så att du kan hålla bunken upp och ner utan att det droppar
Vispa äggvitorna med citronsaften och hälften av sockret till ett vit fast skum. Det blev en choklad maräng glasstårta med kanderade pecannötter, låter det gott
Lägg på en tilltårtbotten och upprepa. Det roliga den här gången var att jag lade ihop den i svärföräldrarnas kök och Erik tog bilder under tiden - vilket ger lite mer action till instruktionerna än i mina vanliga inlägg
Scroll down for englishi februari)sipp, nada, nothing - nollyou name it point and shootdet visste jag inte ens vad det var för fem år sen, än mindre vad systemkameror kunde göra)Och jag älskar detMed den här tårtan vill jag tacka alla Er som läser
Nu är min nyårstårta näst intill färdig. Det blir en trippel chokladmousse tårta på browniebotten. Jag älskar choklad, och kände för att göra en moussetårta denna gången