12 ca 30 dumle chokladkolor (ca 220 g) 100 g smör 100 g vit choklad 1 dl strösocker 1/2 krm flingsalt 2 ägg 1 1/2 dl vetemjöl (1 1/2 dl motsvarar 90 g) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Chokladfondant är ju en riktig klassiker till efterrätt och trots att jag redan bloggat om ett sådant recept så tycker jag det är dags för en uppdatering för detta blev såååå bra
Spröda och supergoda chokladkakor som dessutom är fyllda med chokladbitar. Detta är en chokladig variant av "makalösa" småkaka som är en av mina favorit småkakor
Smält chokladen och doppa de frysta kokosbollarna så de täcks runtom, lägg vartefter på skärbräda med smör-/bakplåtspapper, ställ sen in kylen att stelna helt
Som liten tyckte jag bara om en sorts chokladpudding. Det skäms jag för, men med tiden ändrades smaken, som tur var, och sen många år tillbaka föredrar jag helt klart ‘riktig’ chokladpudding