Alla har vi vårat favoritjulgodis och dessa är mina favoriter - SNICKERSKAKOR. Smält jordnötssmör, sirap, socker och vaniljsocker tillsammans i en kastrull på svag värme
Trots att det nu är vår och börjar bli lite varmare ute så är det, i alla fall i mitt tycke, fortfarande kallt nog för att det ska kännas gott att värma sig med en tallrik soppa någon gång då och då
Bjud på denna goda och nyttiga efterrätt, där dina gäster kan ta en extra portion med gott samvete. Lägg sedan smeten i en glassmaskin eller i en lämplig skål och sedan in i frysen
Resultatet blev krämigt och fantastiskt gott. Men efter att ha sett lite olika recept på risottons avkomma ”havreotto” där man bytt ut riset mot mathavre tänkte jag att det skulle bli ett gott tillbehör till kycklingen som jag tinat till gårdagens middag
behöver jag nämna att detta var innan jag började träna styrketräning och började leva hälsosamt. Kladdkakor äter jag inte ofta numera och jag har försökt testa några nyttiga varianter, men det har aldrig blivit riktigt bra och jag har inte fått till den där kladdiga och kletiga konsistensen
Smakar gottoch känns nyttigt. Var och en blandar i det man tycker om. För mig började det med att jag ville göra en sallad med tonfisk och ägg, lite nicoiseinspirerat