Smält choklad och smör i en kastrull på svag värme. Det ska inte koka. När hälften av chokladen smält kan du ta bort kastrullen från plattan så smälter resten av befintlig värme
Här kommer ett recept på en tårta med kokosgrädde och hallon på budapest botten. Ca 6 portioner. 4 äggvitor4 msk sötning1 dl hasselnötsmjöl1 msk kokosmjöl1 burk organic kokosmjölk1/2 tsk vaniljpulver250 g tinade hallonev sötning / fibersirap175 grader på ugnen
Hon kör ju LCHF och hade därför gjort supergoda muffins. Jag kör ju vanligen Dukan men känner att LCHF är lättast när man är bortrest och om jag blir sugen på att fuska på helgen och sånt så blir det LCHF istället för "vanligt"
Det här gjorde vi igår, jättegott och mättande. Och idag. matlåda. Jag tog lite av det som fanns i kylen och det blev en äggröra av sort med en ‘twist’