0,5 vitkål kallpressad rapsolja 2 msk flytande honung 1 msk vatten 2 kvistar färsk rosmarin, hackad ca 500 g kycklinglårfilé (ekologisk med skinnet kvar) 1 dl japansk soja 2 dl crème fraîche 3-4 cm färsk pepparrot, smaka av salt peppar
Ingredienser Portioner. 6 1 rotselleri (à 500 g) 1 bananschalottenlök 1 vitlöksklyfta 50 g smör salt hackad persilja att strö över 1/2 dl finriven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Okonomyaki2,5 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 2 krm salt 2 dl fiskbuljong, eller dashi 4 ägg 10 cm purjolök, i tunna skivor 1 spetskål, tunt skivad (eller färsk vitkål) 14 skiva salami, typ Milano eller Napoli matolja, till stekning
12 dl Kelda® matlagningsgrädde. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g champinjoner 250 g vitkål 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 dl Kelda® matlagningsgrädde ¾ msk svampfond ½ msk majsstärkelse ½ dl hackad färsk persiljaSkiva champinjonerna och strimla vitkålen