Dessert

Dessert

  • 14 Recept
Crème Brûlée à la Leila

Crème Brûlée à la Leila

Crème Brûlée à la Leila5 dl vispgrädde 1 dl mjölk 5 äggulor 1 dl strösocker 1 vaniljstång, färsk
mörk Chokladmousse

mörk Chokladmousse

200 g mörk choklad. 400 g vispgrädde [4 dl]. 45 g äggula [3 st]. 55 g ägg [1 st]. 50 g strösocker [0,5 dl]. 50 g vatten [0,5 dl]
Vit chokladmousse

Vit chokladmousse

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 150 gram choklad , vit 1 st äggula(or) 2 dl grädde Köp receptet
Chokladkräm med svartvinbärsmousse och kaffekolasås

Chokladkräm med svartvinbärsmousse och kaffekolasås

Ingredienser Portioner. 8 Chokladkräm 100 g mörk choklad (70%) 100 g mjölkchoklad 1 dl vispgrädde 1 dl mjölk (3%) Svartvinbärsmousse 225 g frysta svarta vinbär 1/2 dl strösocker 1 gelatinblad 2 dl vispgrädde 1 dl turkisk yoghurt (10%) Havre- och kokoscrunch 1 dl havregryn 1 dl riven kokos 1/2 krm salt 2 msk smör 1 1/2 msk socker Kaffekolasås 1 dl vispgrädde 1 dl rörsocker 1 dl ljus sirap 3 msk kaffelikör (t ex Kahlua) 2 msk starkt kaffe (gärna espresso) Lägg till i inköpslistan