Starta ugnen på 225 grader på över- och undervärme. Skiva upp löken i lagom stora bitar. Lägg 2 skivor Rasker på en plåt och fördela kasslerskivorna över
Jag skall dela med mig av middagen från igårkväll. Jag fick inspirationen från "flippin burgers" kokbok där dem har en burgare som heter något i stil med marthys double där dem har både hamburgerkött och färsk korv i brödet
Gör så här. Vispa ihop alla ingredienserna till marinaden och smaksätt med svartpeppar. Marinera köttet, någon timme för mindre bitar och över natten för större detaljer
Beef ribs är en styckdetalj som jag letat efter med både ljus och lykta. Efter att ha fått kontakt med Björsmåla gårdsbutik som ligger lite utanför Rödeby kunde de ta fram en sådan styckningsdetalj
Jag måste bara tipsa om den här helt otroligt saftiga och goda kycklingen, som vi åt häromdagen. Kyckling har en benägenhet att bli lite torr på grillen, men inte det här receptet
Grillade bläckfiskringar är en perfekt förrätt som hela min familj gillar. Barnens favorit är Calamares fritto och det beställer de alltid på Lomma fiskbod när vi är där ibland på lördagslunchen
Det har blivit mycket grillat lamm på sistone och idag blev vi sugna på en god bit grillad högrev. Jag hittade ett recept i senaste numret av Galore som jag blev inspirerad av där Daniel Pembert från kocklandslaget hade ett recept på bakad högrev
Jag älskar att grilla. Jag älskar ost. Ergo – I like halloumi. Det här receptet är baserat på ett fåtal enkla smaker som funkar grymt tillsammans med den salta osten och är barnsligt enkelt
Grilla Beer can chicken. På den senaste grillträffen med Kronfågel fick vi höra att årets hetast grilltrend, årets grillsnackis, kommer bli Spatchcock chicken
Färsk tonfisk är otroligt gott att grilla eller halstra och servera med en fräsch salsa. Här har jag gjort en tomatsalsa med asiatiska smaker av lime, thailändsk fisksås, soya, koriander och chili
Detta är en perfekt grillrätt, smidigt, gott och går att förbereda långt innan grillningen. Bäst resultat får man om man gör iordning fläskfilén minst 4 timmar tidigare, så den blir liksom lite marinerad