Botten. Sätt ugnen på 175°. Vispa ägg och socker i en bunke över vattenbad tills sockret smält. Ta bort från vattenbadet och vispa ca 5 min tills smeten är tjock och blank
Scroll down for english. Hmmmm, det tog tid att sätta sig ner för att skriva det här inlägget. Egentligen inte avsiktligt alls men jag har helt enkelt haft svårt att för mig till att blogga
Våren 2014 fann jag min passion i att baka och helst tårtor, och då var det inte lätt att tänka i sunda banor, eftersom jag hela tiden provade nya smaker och nya ingredienser och året efter bestämde jag mig för att utbilda mig till konditor och då blev det ännu svårare att inte frestas av allt gott
Lite bilder från gårdagens kaffekalas, med kakor av choklad och tårta, där jag försökte efterlikna Frödinge Schwarzwaldtårta, som är favoriten, fast med egen liten touch
Seg och slö och jag har ätit påtok för mycket cheesecake. Men så gott det var, ojojoj, testa den här. Det är några olika moment att göra och du behöver en gasbrännare till marängen men det är det värt