Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
det här är såååå gott. för 6 personer6 kycklingfiléer skurna i 3 eller 4 långa bitar per filé2 dl sweet chilisås1 dl mango chutney2 msk grön currypasta2 vitlöksklyftor5 dl couscous1 grönsaksbuljongtärningen klick smör2 röda paprikor2 gula paprikor1 rödlök1/2 kruka färsk koriandersweet chilisås och turkisk yoghurt till servering
Fräs köttfärsen i olja eller smör. Krydda med salt pappar och chilin. Lägg över i en gryta. Fräs paprika som är strimlad, löken som är grovhackad och vitlöken som är pressad tills det är lite blankt
Gratinerad kyckling i basilikasås. Hej hej. Long time no see som man säger. Nja, så vansinnigt längesedan är det ju inte, men jag hoppas hursom att allt är bra med er där ute i vintersverige
En av mina absoluta favoriträtter och mest uppskattade maträtter är denna. Det går att variera i mängder beroende på vad man har hemma och vad folk gillar så jag uppmanar er att göra er egen variant
1. Fräs champinjoner, paprika och vitlöken mjuka i olivoljan. 2. Slå på vattnet och lägg i buljongtärningen, smaka sedan av med salt, peppar och strösockret