Höstens alla matradio-snack på Soundcloud. Jag har en jätterolig nyhet (tycker jag i alla fall. Dela chilifrukterna en gång på längden och kärna ur om du vill ha en lite snällare burgare (vanliga chilis blir dock inte så starka när de är tillagade, så ta inte bort för mycket)
Jag står inte heller kvällen innan vi ska äta chili con carne och lägger vita bönor i blöt över natten utan jag köper en burk med heinz vita bönor i tomatsås och använder i min chili con carne
Jag slängde även ihop en liten amatörmässigmatlagningsvideo till chilin. Det här är ett recept i repris från förra sommaren, men då vi kommer att ha ett riktigt dunderfokus på Jävligt God BBQ hela sommaren så tycker jag att det är väl värt att posta det på nytt så att alla ni som kanske missade det förra gången får en chans att ta del av det ni också
Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis. Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt
) på en annan matblogg, vilken det var kommer jag dock inte ihåg. När du ändå står vid spisen är mitt tips att dubbla receptet och göra storkok av det hela för att sedan frysa in till kommande dagar då du inte orkar laga mat eller t
Den senaste tiden har jag haft fullt upp i skolan och har därför inte kunnat eller haft så mycket inspiration till matlagning här hemma, därmed har jag inte heller haft så mycket nytt att dela med mig av på den fronten
Halvera, skölj och torka av kyckligen. Skär bort överflödigt skinn och fett. Skala vitlöksklyftan, skär den i tunna stickor och stick in dem under kycklingskinnet
Klicka på bilden nedan så hittar du ett recept på en god laxröra med soltorkad tomat. Jag tog därför fram en äppelgravad lax när jag skrev min kokbok Långkok för LCHF och Paleo, som idag är slutsåld hos Pagina förlag
Igår kväll var jag sugen på mat. Riktig mat, kött. Jag äter inte vanlig potatis, och har aldrig gjort. Ta ut och servera med en tomatsallad och en sås på kesella och pressad vitlök