1. Skala och koka potatisen mjuk, ca 20 minuter. Hacka persiljan och värm mjölken. Häll av vattnet och mosa potatisen, tillsätt olja, mjölk och persilja och vispa till ett fluffigt potatismos
Idag, 1 november är det den Veganska Världsdagen. Jag älskar att fira temadagar. Det är det perfekta tillfället både för att fira, och för att få inspireras lite och kanske testa något nytt
Det har varit en intressant vecka det här, minst sagt. Det är många, både på jobbet och lite här och var som har sett Halv Åtta Hos Mig och som antingen har tagit sig hit för första gången, eller som kommer ut som hemliga closet-besökare
Det där med vegetariskt var ju inte så himla enkelt. Har googlat en hel del på vegetariskt och scrollat massor av sidor men det är inte mycket som är "ååh, det där låter gott"
Mums, det här var gott. Helt i min smak. Jag har testlagat ytterligare ett middagstips som kommit in till månadens middagstips, nämligen Millas vegetariska quesadillas
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Rostad sötpotatis med grönkål. Skala och skär sötpotatisen i kuber. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form