När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Supergoda skaldjur. God eftermiddag. Häromdagen kom vi på att vi hade ett presentkort på Melanders fisk och bestämde oss för att köpa hem lite goda skaldjur till middagen
Instruktioner. Börja med att göra de picklade rädisorna genom att koka upp lagen. Låt svalna. Skiva rädisorna, lägg ner i lagen och låt stå i några timmar
Tvätta potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Häll av vattnen och låt svalna något. Strö ett tunnt lager av salt, socker och peppar över rödingen och låt den ligga och dra några minuter
Det är härligt med överraskningar, när jag kom hem idag så kom Millian hit till oss. Hans mamma och Milton skulle ut och åka då ville inte Mille med, det är bra så får farfar sällskap i morgon misstänker att det blir legobygge
Förutom kåldolmar är det här min favoriträtt när det gäller husmanskost, just därför blev jag löjligt mallig när jag lyckades få till ett par vegetariska biffar som blev alldeles perfekta i konsistensen
Mumsigt god var denna paj. Söt med en frisk och somrig smak av blåbär och jordgubbar. Har man frysen full med blåbär som jag har då blir det mycket blåbärsbak
Riktig svensk husmanskost det är kålpudding det. =)Vi äter inte så mycket svensk husmanskost i det här hemmet, antagligen för att jag lagar det i mängder på jobbet