Jag bakade Libabröd på gourmetstålet från gourmetstal. se och imponeras fortfarande över hur suveränt det fungerar, resultatet är alltid ett stort WOW så det här är nog den mest imponerande produkten som jag hittills har testat
Något jag aldrig har ätit är Brylépudding/crème caramelle. Jag vet inte varför. Det är liksom inte varit något jag fått för mig att göra själv och om jag är på restaurang och det finns en dessertmeny så brukar det alltid vara något annat som låter mer fantastiskt
Jag älskar alkoholfria drinkar i alla dess former. Denna goda citronsirapen är toppen att använda som ett koncentrat för att späda ut vatten med som saft
Hej på er. Hoppas er vecka startat lika fint som min. Efter en fartfylld helg, var det lugn dag igår. I matväg blev det pizza framåt kvällskvisten, vilket jag tror många med oss delade
Hej lill-lördag. Brukar ni fira lill-lördag. Känns som det är ganska förekommande. Jag hör väl till klicken som inte riktigt gör det, även om det låter mysigt hos dem som anammat detta
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna