Skölj och skiva purjolöken. Skala och hacka vitlöken. Fäs purjolök och vitlök i en stekpanna med smör. Blanda i spenaten och fräs tills spenaten är mjuk
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Tillsätt den avrunna tonfisken när löken mjuknat. 1 förp tonfisk i olja. 500 g papardelle eller annan pasta 1 förp tonfisk i olja 2 vitlöksklyftor 1 stor gul lök 1 dl små kaprisbär 150 g sockerärtor 2 nävar ruccola 1 citron 1,5 dl parmesan, finriven salt och svartpeppar olivolja