När bullarna är stekta tar du dem åt sidan. 1-1,5 dl socker. ca 50 g smör. 3, 5 dl vispgrädde (eller havregrädde för the vegans, då rekommenderar jag att ni ökar mängden mjölfritt smör för smakens skull ). 1,5 msk grönsaksfond (jag använde touch of tastes brynta scharlottenlöksfond, supergod. 1,5 msk kinesisk soja. 1,5 dl ströbröd. 1,5 dl vispgrädde (eller havregrädde). 1,5 msk grönsaksfond (se ovan). Grädda i mitten av ungen på 225 grader i 20 minuter. Grädda i 25 minuter till eller tills ytan är krispig och brun och de är mjuka rätt igenom. 5. 1-1,5 dl socker. ca 50 g smör. 3, 5 dl vispgrädde (eller havregrädde för the vegans, då rekommenderar jag att ni ökar mängden mjölfritt smör för smakens skull ). 1,5 msk grönsaksfond (jag använde touch of tastes brynta scharlottenlöksfond, supergod. 1,5 msk kinesisk soja. 1,5 dl ströbröd. 1,5 dl vispgrädde (eller havregrädde). 1,5 msk grönsaksfond (se ovan)
– Häll i kikärtor, salta, smaka av och låt puttra i 5 minuter. Köttfri måndag = Curry bowl Vi försöker variera maten hemma så gott det går med tanke på barn och deras inte allt för varierande önskemål… Vegetariskt händer tyvärr inte så ofta som jag önskat