Ingredienser Portioner. 4 4 bitar lax (à 140 g) 900 g fast potatis 1 tsk socker 1/2 tsk salt 2 msk smör eller margarin 2 msk vetemjöl 5 dl mjölk 2 msk hackad dill salt och peppar 50 g sugarsnaps 1 citron Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Fisk & skaldjur,Glutenfritt,Gratänger & ugnsstekt,Middagstips. Fisk däremot, det är riktigt poppis. Därför hade jag höga förhoppningar på den här rätten, där fisken liksom ligger lite separat från toppingen
Ta ut fisken och häll på mussel/champinjon/creme f-blandningen. 1 torskblock1 burk musslor i vatten1 burk champinjoner alt färska2,5 dl creme fraiche, matlagningsgrädde, vispgrädde eller det du har hemmaEn skvätt vitt vin2 msk fisk- alt hummerfond eller ½ fiskbuljongtärningParmesanTa fram torsken
Hyvla fänkålen tunt, marinera med saft och zest från citronen och salt. Finhacka löken, koka upp med vitt vin, lägg i musslorna och sjud tills de öppnar sig
Tisdag, då var det dags med fisk igen. Idag blev det fiskgryta med god sälta. Vad ni väljer för fisk är upp till er smak, samt om man har räkor i eller ej är det samma
Jag äter sällan varken majonäs eller aioli. Men imorse när jag gjorde i ordning min frukost, såg jag ett saffranspaket mellan alla nötter och fröer, och plötsligt fick jag ett sådant sug efter saffransaioli
Stek fisken i smör. Slå såsen över fisken. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl