Hacka löken och fräs den tillsammans med riset i olivoljan. Häll över buljongen. Koka i ca 20 minuter. Hacka vitlöken och fräs den tillsammans med svampen
Äntligen Fredag. Denna vecka har varit extremt lång och krävande (Ja, mamma-ledighet är långt ifrån a walk in the park) så jag ser fram emot en lugn helg med lilla familjen
Italiensk mat är ju så gott, så gott att när man varit på en rundresa i Italien i 10 dagar så när man kommer hem lagar man italiensk mat för hela slanten
Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Låt rinna av i ett durkslag. Dela, kärna ur och rosta paprikorna på grillen eller högt under grillelementet i ugnen tills skalet blir svart
Kategorin vegetariskt börjar så sakteliga ökas på här i Min Lilla Kokvrå, använd sökfunktionen här i listen till höger så får du upp inläggen med vegetariska recept, och det mest klickade är vegetariska höstbiffar