Klassiska semlor. 2016-01-24, 12. 02. Gillar ni semlor. Det gör jag. Nu är det snart dags för fettisdagen, närmare bestämt den 9 februari och vad passar då bättre än en hemmagjord semla
Bakade lite härligt mumsiga semlor idag. Så gott, passar ju bra nu när det snart är fettisdagen imorgon, självklart skall det vara mycket mandelmassafyllning i
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Jag börjar blir riktigt rastlös nu, är fortfarande hemma och är sjuk. Hittills har jag bara suttit inne och tittat på film (inte så roligt när det är så fint väder ute) och jobbat med mina onlinekunder men igår tog jag mig ut och gick 100 m till el-butiken som ligger precis runt hörnet där jag bor
Ugn 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda samman vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker, kokos och det avsvalnade matfettet
När jag var hemma hos mina föräldrar sist så fick jag en receptbok av min mamma. Birgittas bästa heter den och det är en bok som Birgitta rasmusson har skrivit
Knäckig äppelkaka - Glutenfri. Här om dagen bjöd jag på fika här hemma. Glutenfri, jättegod äpplekaka med äpplen från trädgården och vaniljgrädde till det